Stille før opptak? Ikke akkurat.

Det kunne kanskje vært nok med en mobil og en plakat. I stedet går vi for full blås.

Åtte dager, åtte steder – og 32 direktesendinger. Når Nye Namsos skal vise fram det beste fra de beste, holder det ikke med et kjapt bilde fra hver grend og ei oppramsing av herlighetene. Den nye kommunen vil bestå av levende steder – og da skulle det bare mangle at ikke bildene også er det.

Dette er ikke en klesbutikk. Det er bare noen av skjortene våre.

Livesendinger er krevende. Alt skal klaffe; fra teknologi, nettforhold, tema, oppgaver, oppmøte, transport, mat, klær – og vær. I en drømmeverden der alt går på skinner snakker vi om regelrett plankekjøring, men i realiteten VET vi det kommer til å dukke opp noen skjær i sjøen. Men det må vi ta der og da.

Som seer vil du først og fremst bli kjent med våre tre spesialagenter og deres hjelpere. Men bak disse står et korps av folk som har som oppgave å skape en problemfri drømmeverden, renset for både skjær og imaginære vegger.

I tillegg har vi tilsynelatende med nok teknisk utstyr til å styre en romrakett. Ulike kamera, redigeringsutstyr, noen hundre meter kabel og folk som kan lage en verden av 1-tall og nuller.

Nå er vi klare – søndag braker det løs!