Om Misjon Visjon

Nye Namsos har satt sammen et team av tre agenter; én politimann, en prest og en bartender. Disse skal i løpet av åtte dager besøke åtte ulike grender fra Lund i nord til Namdalseid i sør, der de får hjelp fra et knippe lokalfolk til å løse ulike oppgaver.

Alt presenteres live med fire daglige sendinger på Facebook, gjennom egen profil og egen nettside.

Oppgavene er ulike fra sted til sted, men utfordringa er fast: Hva er folk mest stolt av der de bor – og hva vil de skal videreføres inn i den nye storkommunen?

Nye Namsos kommune skal i tillegg ha tradisjonelle folkemøter i de åtte ulike grendene, og etter disse møtene skal de tre agentene presentere sine løsninger. Publikum stemmer fram den beste løsningen, og alle disse skal presenteres under turneavslutninga i Namsos 16. september.

Om agentene

Morten Heggdal (49) er oppvokst i Namdalseid, og jobber i dag som innsatsleder ved Politiet i Namsos. Han er den av agentene som er best kjent med konseptet Reality-TV, siden han vant TV2s «Farmen» i 2013. Morten er ellers en sosial fyr med sans for ølbrygging og elgjakt.

May-Britt Stene (37) er ekte namsosjente som har jobbet som bartender i nesten 20 år. Har for det meste hatt Oslo som base, men har nå flyttet tilbake til fødebyen, der hun jobber som befrakter hos Thermo-Transit. Hun har en relativt stor følgerskare på sosiale medier – nesten 24.000 på Facebook, 11.600 på Instagram, og 114.000 ukentlige visninger på Snapchat.

Petter Normann Dille (34) er oppvokst på Otterøya, men bor i Oslo. Petter ble historisk da han som den første noen sinne ble ordinert til prest i Otterøy kirke, og jobber i dag ved Skårer kirke i Lørenskog. På fritida er han over snittet interessert i quiz og Melodi Grand Prix.